Silk and Shine – sampon cu aloe vera

silk and shine sampon cu aloe vera

Silk & Shine sampon cu aloe vera

Stim deja cu totii cat de benefica este utilizarea plantei de aloe vera, si aceasta are efecte benefice inclusiv asupra parului si scalpului, substantele active din gelul de aloe vera stimuleaza refacerea stratului superior al pielii capului si o hidrateaza intens. Frunzele spinoase ale plantei de aloe vera contin o seva racoritoare, care este un elixir pentru durerile de cap. Mai precis, acest extract contine tannin care are efect antiinflamator si saponin – un emulgator natural. 

Datorita efectului sau anti-inflamator, utilizarea unui sampon cu aloe vera calmeaza pielea uscata si iritata a capului, in acelasi timp mentinand stralucirea parului si oferindu-i acestuia volum si un aspect mai sanatos.  Planta de Aloe Vera a fost utilizata de catre populatiile bastinase de pe continentul american si indian ca remediu pentru a mentine sanatatea parului si a preveni pierderea acestuia. Planta de Aloe Vera, prin efectele sale benefice asupra scalpului, asigura refacerea acestuia si mentinerea unui PH adecvat.

Astfel au aparut pe piata multe sampoane care contin si gel de aloe vera, si compania Calivita a scos pe piata un sampon numit Silk and Shine, care pe langa restul compusilor are si gel de aloe vera.

Cand este indicat samponul Silk and Shine?

Chiar daca Silk and Shine este un sampon pentru utilizare obisnuita, si indicat pentru toate tipurile de par, inclusiv pentru copii, femei insarcinate, sa observat ca utilizarea acestuia are efecte pozitive si in anumite afectiuni:

- Alopecie (caderea parului),

- Scabie (raie)

- Antibacterian la nivel epiderm

- Dermatite si dermatoze

- Antiparazitar la nivelul pielii

- Chelie (prevenire)

- Dezinfectant la nivel epiderm

- Infectii ale pielii capului

- Eczeme

- Par sanatos (mentinere)

- Psoriazis

- Matreata (prevenire, tratament)

Nu trebuie sa ai o problema de sanatate pentru a folosi acest sampon Calivita, prin utilizarea acestui sampon iti mentii sanatatea parului si a scalpului si previi eventualele probleme.

Prin combinarea samponului Silk and Shine cu produsele de la Calivita Pro Selenium si Stress Management B Complex, se pot obtin efectele mai puternice impotriva caderii si degradarii parului, fiind posibila o regenerare buna a firului de par si a zonelor afectate de caderea si degradarea acestuia.

Leave Comment