Category Utilizare aloe vera

10 motive pentru a bea suc de aloe vera

07 iunie, 11:36, by lovelife Etichete:, ,

suc de aloe veraDaca ai tot auzit pana cum ca sucul de de aloe vera este benefic pentru sanatata, mai jos aveti 10 motive pentru a bea suc de aloe vera. In continuare veti intelege de ce si-a castigat porecla de „medicament vegetal”.

Un tonic general, pentru sanatate

Consumul de suc de aloe, cu toate ingredientele esentiale (care de multe ori lipsesc din alimentatia noastra de zi cu zi), inclusiv 19 din cei 20 de aminoacizi de care are avem nevoie, si 7 din cei 8 acizi grasi esentiali pe care nu ii putem sintetiza, pentru ca organismul nostru sa poate functiona bine. Acest lucru inseamna ca organismul poate functiona la o capacitate de 100%.

Istoria Aloe Vera

05 martie, 18:05, by lovelife Etichete:, , ,

istoria aloe veraCei mai multi botanisti sunt de acord asupra faptului ca mai toate dovezile istorice indica Africa drept continentul de origine al Aloe Vera. Totusi, deoarece planta de aloe este extrem de adaptabila si pentru ca omul in continua sa miscare a raspandit-o pe mai toate continentele, acum Aloe Vera este una dintre cele mai raspandite plante. Insa cultivarea ei nu tine numai de aspectul sau ornamental ci si de proprietatile sale medicinale.

Aloe Vera este o planta tropicala, motiv pentru care radacina ei nu poate supravietui la temperaturi apropiate de cea de inghet.
Tocmai de aceea, cultivarea se face in zonele calduroase ale planetei, cum ar fi Valea Rio Grande din SUA sau tarile aflate in apropierea Ecuatorului.

Aloe Vera, farmacia din ghiveci

17 ianuarie, 18:53, by lovelife Etichete:, ,

aloe vera ghiveciAloe Vera este de departe unul dintre cele mai vechi remedii naturiste descoperite de om. Ea are numeroase proprietati curative si poate fi folosita in tratarea unui numar surprinzator de mare de boli. Ce-i drept, ea nu vindeca, insa reuseste cu succes sa amelioreze afectiuni ale aparatelor respirator, circulator, digestiv sau nervos, folosindu-se de efectele sale analgezice si calmante. De asemenea, Aloe Vera este folosita si pentru reglarea metabolismului prin regenerarea si detoxifierea acestuia.

Aloe vera pentru frumusete

03 ianuarie, 09:03, by lovelife Etichete:, , ,

Aloe vera gelPlata de aloe vera este o planta foarte cunoscuta in industria cosmetica, fiind folosita pentru o gama foarte mare de produse cosmetice. Proprietatile sale deosebite sunt folosite de mult timp in tratarea arsurilor, in hidratarea pielii uscate si diferitelor afectiuni ale pielii. Utilizarea plantei de aloe vera este foarte accesibila, putand creste si in ghiveciul de acasa, iar produsele pe baza de aloe vera au un pret accesibil, aceasta fiind un aliat al frumusetii pe care il poti folosi oricand.

Aloe vera ingredient in cosmetice

12 noiembrie, 16:07, by lovelife Etichete:, ,

cosmetice aloe veraAloe Vera face parte dintre plantele ce sunt utilizate ca ingredient in industria cosmeticelor. Fiind unul dintre ingredientele care pot realiza o buna hidratare a a pielii in mod natural.

Majoritatea companiilor de produse cosmetice folosesc gel de Aloe Vera in realizarea gamei de produsele destinate ingrijirii si frumuseti. In majoritate produselor cosmetice se mai adauga si alte ingrediente care au efecte pozitive asupra tenului si pielii.