Category Diverse

Ceaiul verde

07 iunie, 18:26, by lovelife Etichete:,

ceaiul verdeStiai ca ceaiul verde este cea mai populara bautura din lume. Continand jumatatea din cantitatea de cofeina pe care o are cafeaua, ceaiul verde este un intaritor reconfortant fara, insa, a produce agitatie. Dar consumul de ceai verde este mult mai mult decat un obicei civilizat; el va poate salva chiar viata. Cercetatorii au descoperit ca bautorii de ceai verde prezinta un risc mai mic de a prezenta boli cardiace, accident vascular cerebral, cancer si – in mod ciudat – chiar si carii dentare.

Fructul noni, un alt fruct miraculos

16 mai, 12:45, by lovelife Etichete:,

La fel ca si planta de aloe vera, si planta Morinda citrifolia a devenit faimoasa datorita fructului produs de aceasta: Noni

Fructul Noni se numără printre fructele exotice cele mai căutate, datorită faptului că este extrem de bogat în nutrienţi care ajută la menţinerea sănătăţii organismului. Graţie progreselor făcute de tehnologia modernă, la care se adaugă metodele de producţie favorabile mediului înconjurător folosite de CaliVita, acum vă puteţi bucura din plin de efectele benefice ale acestui fruct minunat.